Oana Alexandra Mihalache - Fundația Principesa Margareta a României

"EU, TU, NOI toti le putem schimba viata in bine!

520 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Vreau sa va vorbesc despre mine ca si cum as vorbi despre voi! Si vreau sa va spun ca am o poveste de viata asa cum as fi vrut sa o am, plina de tot ceea ce mi-am dorit. In viata am pornit cu dreptul si asa am mers mai departe.  La 30 de ani sunt un om implinit, cu mai  putine sau mai  multe realizari,  dar,  mai  important  decat  toate,  sunt  un om cu valori  morale si principii de viata sanatoase. Si da, doamna innvatatoare, suntetii  printre acei oameni care au contribuit la formarea mea ca sii om.mAm vrut sa va ascult, sa invat, sa fiu perseverenta in toate, demna si onesta. Scriu frumos si asta pentru ca mi-ati tinut cu dibacie  stiloul in mana. Vorbesc frumos pentru ca asa m-ati invatat. Cant groaznic, dar nu e vina dumeavoastra.  Imi iubesc tara pentru ca orele de istorie predate de dumneavoastra m-au convins sa fiu mandra ca sunt romanca. Si ma bucur nespus ca pot scrie acum aceste randuri atat de simple iar voi sa le cititi. Putem face acest lucru impreuna pentru ca suntem cu totii niste oameni norocosi, care, desi pare hilar sa o spun, au avut sansa sa mearga la scoala si sa descopere taina invataturii si a cunoasterii. Niciodata insa nu ma pot bucura pe deplin de un lucru frumos daca nu-l  impart si cu altii. Si as vrea ca tocmai ce am scris eu aici sa poate fi scris si de altii mai tarziu. Aici am vrut sa ajung. Vreau sa va vorbesc de acei copii mai putin norocosi care nu au posibilitatea de  a merge la SCOALA. Despre acei copii sarmani care sunt nevoiti sa  abandoneze scoala pe parcurs,  copii napastuiti de soarta care ar devora paginile uneii carti daca si-ar putea-o permite. La acei copii care fac schimb de pantofiori cu fratele mai mare doara-doara o ajunge astazi la scoala. Haideti sa fim solidari cu acesti copii si sa le intindem o mana de ajutor.

EU, TU, NOI toti le putem schimba viata in bine! Haideti sa luptam impreuna impotriva abandonului scolar! Stiu ca suntem o echipa si ca binele pe care il vom face acestor copii il vom vedea in viitorul nostru!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Principesa Margareta a României

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a fost infiintata in 1990 de Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei cu sprijinul tatalui sau, Majestatea Sa Regele Mihai I. Fundatia este una din organizatiile neguvernamentale de elita din Romania si contribuie la dezvoltarea societatii civile venind in sprijinul oamenilor de peste 25 de ani.

Fondul Special pentru Copii

Anual, 50 de copii din programul Fondul Special pentru Copii, care au înregistrat cele mai bune rezultate școlare și o creștere în prezența școlară sunt recompensați cu o tabără motivațională. Ajută-ne să le oferim și anul acesta o bucurie acestor copii. Fondul  Special pentru Copii răspunde prompt nevoilor unor copii și tineri aflați în situații materiale dificile, cu risc de abandon școlar. 

Crosul Companiilor Bucuresti ~ 2015

Crosul Companiilor este o cursă care se adresează amatorilor de alergare care doresc să alerge în echipă, împreuna cu colegii din companiile in care lucrează. Distanța parcursă: aproximativ

8 Donatii

VERONICA GHEORGHIU

25 RON
22 iul 2015

Anca Adascaliti

50 RON
26 iun 2015

alina si dan pichiu

50 RON
22 iun 2015

Paul H

75 RON
19 iun 2015

ANDREEA ALEXA

100 RON
16 iun 2015

Carolina Cristea

20 RON
12 iun 2015

ana maria catalina mihai

50 RON
10 iun 2015

CATERINA AILIESEI

150 RON
Bunul Dumnezeu sa ne binecuvanteze si Maicuta Sfanta sa ne pazeasca si calauzeasca pe noi toti dupa Voia Lui!
06 iun 2015