"EU, TU, NOI toti le putem schimba viata in bine!

 

Oana Alexandra Mihalache Fundația Regală Margareta a României

100% Complete
520 RON
Donations raised
500 RON
Target
8
Donations
I want to donate!

Vreau sa va vorbesc despre mine ca si cum as vorbi despre voi! Si vreau sa va spun ca am o poveste de viata asa cum as fi vrut sa o am, plina de tot ceea ce mi-am dorit. In viata am pornit cu dreptul si asa am mers mai departe.  La 30 de ani sunt un om implinit, cu mai  putine sau mai  multe realizari,  dar,  mai  important  decat  toate,  sunt  un om cu valori  morale si principii de viata sanatoase. Si da, doamna innvatatoare, suntetii  printre acei oameni care au contribuit la formarea mea ca sii om.mAm vrut sa va ascult, sa invat, sa fiu perseverenta in toate, demna si onesta. Scriu frumos si asta pentru ca mi-ati tinut cu dibacie  stiloul in mana. Vorbesc frumos pentru ca asa m-ati invatat. Cant groaznic, dar nu e vina dumeavoastra.  Imi iubesc tara pentru ca orele de istorie predate de dumneavoastra m-au convins sa fiu mandra ca sunt romanca. Si ma bucur nespus ca pot scrie acum aceste randuri atat de simple iar voi sa le cititi. Putem face acest lucru impreuna pentru ca suntem cu totii niste oameni norocosi, care, desi pare hilar sa o spun, au avut sansa sa mearga la scoala si sa descopere taina invataturii si a cunoasterii. Niciodata insa nu ma pot bucura pe deplin de un lucru frumos daca nu-l  impart si cu altii. Si as vrea ca tocmai ce am scris eu aici sa poate fi scris si de altii mai tarziu. Aici am vrut sa ajung. Vreau sa va vorbesc de acei copii mai putin norocosi care nu au posibilitatea de  a merge la SCOALA. Despre acei copii sarmani care sunt nevoiti sa  abandoneze scoala pe parcurs,  copii napastuiti de soarta care ar devora paginile uneii carti daca si-ar putea-o permite. La acei copii care fac schimb de pantofiori cu fratele mai mare doara-doara o ajunge astazi la scoala. Haideti sa fim solidari cu acesti copii si sa le intindem o mana de ajutor.

EU, TU, NOI toti le putem schimba viata in bine! Haideti sa luptam impreuna impotriva abandonului scolar! Stiu ca suntem o echipa si ca binele pe care il vom face acestor copii il vom vedea in viitorul nostru!

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Înființată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, împreună cu tatăl său, Regele Mihai, Fundația Principesa Margareta a României este astăzi o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. De-a lungul celor 29 de ani de activitate, Fundația a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educației, dezvoltării comunității, societății civile, sănătății și culturii, proiecte ce și-au adus contribuția la reînnoirea spirituală și socială a României.

În România 1 din 5 copii abandonează școala din cauza sărăciei și a condițiilor precare de trai. Lupta și speranța lor ne motivează și ne dau energia de a sprijini, în fiecare an, peste 1000 de copii să meargă la școală.

Fondul Special pentru Copii oferă ajutor de urgență în special acelor copii care riscă să abandoneze școala din cauza lipsurilor materiale și a problemelor sociale cu care se confruntă familiile lor.

Cu ajutorul oamenilor ca dumneavoastră, oferim ajutor de urgență acelor copii care riscă să abandoneze școala din cauza lipsurilor materiale și a problemelor sociale cu care se confruntă familiile lor.

Vă rugăm să fiți alături de ei. Suma strânsă va fi folosită cu responsabilitate, așa cum ați face-o chiar dumneavoastră. 

 

Crosul Companiilor este o cursă care se adresează amatorilor de alergare care doresc să alerge în echipă, împreuna cu colegii din companiile in care lucrează. Distanța parcursă: aproximativ 6 km Probe de alergare: individual și echipă formată din 3 alergători Dată eveniment: 21 iunie 2015 Start: Parcul Tineretului, intrarea dinspre Cafeneaua Actorilor, pe aleea de lângă parc.

 

8 Donations

22 Jul 2015
26 Jun 2015
22 Jun 2015
75 RON
19 Jun 2015
16 Jun 2015
12 Jun 2015
10 Jun 2015
Bunul Dumnezeu sa ne binecuvanteze si Maicuta Sfanta sa ne pazeasca si calauzeasca pe noi toti dupa Voia Lui!
06 Jun 2015
Oana Alexandra Mihalache : Fundația Regală Margareta a României
"EU, TU, NOI toti le putem schimba viata in bine!