Emanuela Radulescu - Fundația Principesa Margareta a României

COPIII, CELE MAI GINGASE, PURE SI DRAGI COMORI ALE UNEI COMUNITATI!

247 RON Donatii stranse
49.4% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe data de 21 Iunie 2015, voi alerga la Crosul Companiilor Bucuresti 2015 pentru a sustine FONDUL SPECIAL PENTRU COPII – patronat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, sa primeasca noi sustinatori si donatori care sa ii ajute sa ofere sprijin unui numar cat mai mare de familii nevoiase cu copii.

Anul trecut am avut sansa sa ne implicam si sa ii ajutam (alaturi de colegii mei si prieteni care au facut donatii consistente) pe cei trei copiii ai familiei Curisoiu (Bianca, Cristi si Ana), astfel incat acestia au putut avea toate cele necesare pentru anul scolar 2014 -2015 si deci sa poata merge la scoala. Implicarea noastra nu s-a oprit aici, astfel ca de Craciun le-am putut oferi un calculator si alimente pentru 3 luni de zile.

Ce vreau sa va spun este de fapt ca punand mana de la mana putem ajuta foarte mult! Cu cateva sute de lei se pot cumpara rechizite pentru 3 scolari, si tot cu cateva sute de lei se pot cumpara alimente care sa asigure hrana minima necesara unei familii de 4 fiinte (in cazul meu, o mama si 3 copilasi) pentru 3 luni.

Imaginati-va cate lucruri frumoase s-ar putea face pentru copiii si tinerii aflati intr-o etapa a vietii in care au nevoie de sprijinul comunitatii, de NOI, cei care putem ajuta, si care putem darui din putinul nostru si pentru EI!

O mica donatie, o mica dovada de iubire pentru cei care au nevoie de ocrotirea noastra!

Multumesc din suflet tuturor celor care m-au sustinut! Multumesc din sufler celor care ma vor sustine in continuare!

Sa fiti binecuvantati!

Si nu uitati: IUBIREA ESTE APA VIETII!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Principesa Margareta a României

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a fost infiintata in 1990 de Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei cu sprijinul tatalui sau, Majestatea Sa Regele Mihai I. Fundatia este una din organizatiile neguvernamentale de elita din Romania si contribuie la dezvoltarea societatii civile venind in sprijinul oamenilor de peste 25 de ani.

Fondul Special pentru Copii

Anual, 50 de copii din programul Fondul Special pentru Copii, care au înregistrat cele mai bune rezultate școlare și o creștere în prezența școlară sunt recompensați cu o tabără motivațională. Ajută-ne să le oferim și anul acesta o bucurie acestor copii. Fondul  Special pentru Copii răspunde prompt nevoilor unor copii și tineri aflați în situații materiale dificile, cu risc de abandon școlar. 

Crosul Companiilor Bucuresti ~ 2015

Crosul Companiilor este o cursă care se adresează amatorilor de alergare care doresc să alerge în echipă, împreuna cu colegii din companiile in care lucrează. Distanța parcursă: aproximativ

4 Donatii

Paul H

30 RON
19 iun 2015

anonim anonim

150 RON
19 iun 2015

anonim anonim

17 RON
18 iun 2015

Fam. Radulescu

50 RON
17 iun 2015