Toader Paun - Fundația Principesa Margareta a României

De ziua mea, cel mai frumos cadou...

800 RON Donatii stranse
80% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ziua mea, cel mai frumos cadou pe care mi-l puteţi oferi este să mă ajutaţi să oferim împreună multe zâmbete şi o petrecere autentică în care să îndeplinim dorinţele din Centrul Generatii din Bucureşti, unde se întâlnesc persoane aparţinând mai multor generaţii . Vârstnicii, tinerii şi copiii socializează, învaţă lucruri noi, se ajută reciproc şi primesc sprijin din partea Fundaţiei Principesa Margareta a României. 

Când eram copil şi „golan” dus de părinţi în Piaţa Universităţii, am avut ocazia să fiu luat în braţe de Regele Mihai I, ceea ce mi-a creat atunci o imagine specială despre Casa Regală a României şi respectul pe care aceasta îl oferă oamenilor. În acelaşi timp, ştiu că sprijinul simbolic pe care vă invit să-l oferim împreună va fi folosit înţelept de oamenii Alteţei Sale Regale în cadrul programelor Fundaţiei Principesa Margareta a României.

Mă folosesc de ziua mea pentru a vă ruga ca orice dar, oricât de mic, să îl direcţionaţi spre această cauză.

Mulţumesc! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Principesa Margareta a României

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a fost infiintata in 1990 de Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei cu sprijinul tatalui sau, Majestatea Sa Regele Mihai I. Fundatia este una din organizatiile neguvernamentale de elita din Romania si contribuie la dezvoltarea societatii civile venind in sprijinul oamenilor de peste 25 de ani.

Centrul Comunitar Generatii

În fiecare luna, micuții de la centrul de zi Generații și voluntarii vârstnici sunt sărbătoriți. Am ales să le fim alături și să îi înveselim pentru că ziua de naștere este acel moment în care ei resimt și mai acut singurătatea și lipsurile materiale. Fă-le o bucurie copiilor și vârstnicilor din Centrului Comunitar Generatii. Donează-ți ziua de naștere! 

 

 

 

6 Donatii

Cu drag, mereu
10 mar 2016
la multi multi ani. si felicitari pentru idee
08 mar 2016
08 mar 2016
08 mar 2016
La multi ani!
08 mar 2016
07 mar 2016