Catalina Popescu Ilie - Fundația Principesa Margareta a României

Haideti sa daruim, impreuna, copilarie!

350 RON Donatii stranse
70% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copilaria este cel mai de pret dar pe care l-am primit in viata. Imi amintesc mereu de ciocolata de casa sau de tortul cu mere pe care le facea mama mea, cu fiecare ocazie in care sarbatoream. Anul acesta, de ziua mea, imi doresc sa ofer din  gustul copilariei mele unor oameni deosebit de frumosi : copiii si batranii centrului de zi Generatii al Fundaţiei Principesa Margareta a României.

 

Am avut placerea si onoarea de a-i cunoaste in diverse ocazii si de a ma bucura vazand fericirea pe care orice gest de bunatate pe care il primesc le aduce in ochi o stralucire deosebita. Sotul meu, voluntar al Fundatiei imi povesteste mereu de momentele in care copiii ii ofera cel mai frumos cadou: bucuria pe care o impart impreuna la ora de activitati sportive.

 

Dragii mei prieteni, va invit cu mare drag, sa va daruiti un moment de bucurie, participand la organizarea zilelor de nastere a celor care, din pacate nu isi pot organiza petrecerea la care viseaza. Si pana la urma, ce e mai frumos pentru un copil, daca nu bucuria de a fi inconjurat de prieteni cu care sa isi serbeze aniversarea ?

 

Haideti sa daruim, impreuna, copilarie!

 


Catalina Popescu Ilie


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Principesa Margareta a României

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a fost infiintata in 1990 de Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei cu sprijinul tatalui sau, Majestatea Sa Regele Mihai I. Fundatia este una din organizatiile neguvernamentale de elita din Romania si contribuie la dezvoltarea societatii civile venind in sprijinul oamenilor de peste 25 de ani.

Centrul Comunitar Generatii

În fiecare luna, micuții de la centrul de zi Generații și voluntarii vârstnici sunt sărbătoriți. Am ales să le fim alături și să îi înveselim pentru că ziua de naștere este acel moment în care ei resimt și mai acut singurătatea și lipsurile materiale. Fă-le o bucurie copiilor și vârstnicilor din Centrului Comunitar Generatii. Donează-ți ziua de naștere! 

 

 

 

6 Donatii

Anonymous

50 RON
29 mai 2016
La Multi Ani! (si pentru Marius)
22 mar 2016
Fericirea sta in lucruri simple
22 mar 2016

Ancuta Popescu

30 RON
Fericirea copiilor este cea mai importanta!
22 mar 2016

Anonymous

50 RON
15 mar 2016
Draga noastra, Iti trimitem in dar o donatie pentru copilarie cu gust de ciocolata!
15 mar 2016