Haideti sa daruim, impreuna, copilarie!

 

Catalina Popescu Ilie Fundația Regală Margareta a României

70% Complete
350 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Copilaria este cel mai de pret dar pe care l-am primit in viata. Imi amintesc mereu de ciocolata de casa sau de tortul cu mere pe care le facea mama mea, cu fiecare ocazie in care sarbatoream. Anul acesta, de ziua mea, imi doresc sa ofer din  gustul copilariei mele unor oameni deosebit de frumosi : copiii si batranii centrului de zi Generatii al Fundaţiei Principesa Margareta a României.

 

Am avut placerea si onoarea de a-i cunoaste in diverse ocazii si de a ma bucura vazand fericirea pe care orice gest de bunatate pe care il primesc le aduce in ochi o stralucire deosebita. Sotul meu, voluntar al Fundatiei imi povesteste mereu de momentele in care copiii ii ofera cel mai frumos cadou: bucuria pe care o impart impreuna la ora de activitati sportive.

 

Dragii mei prieteni, va invit cu mare drag, sa va daruiti un moment de bucurie, participand la organizarea zilelor de nastere a celor care, din pacate nu isi pot organiza petrecerea la care viseaza. Si pana la urma, ce e mai frumos pentru un copil, daca nu bucuria de a fi inconjurat de prieteni cu care sa isi serbeze aniversarea ?

 

Haideti sa daruim, impreuna, copilarie!

 


Catalina Popescu Ilie


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Înființată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, împreună cu tatăl său, Regele Mihai, Fundația Principesa Margareta a României este astăzi o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. De-a lungul celor 29 de ani de activitate, Fundația a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educației, dezvoltării comunității, societății civile, sănătății și culturii, proiecte ce și-au adus contribuția la reînnoirea spirituală și socială a României.

În fiecare luna, micuții de la centrul de zi Generații și voluntarii vârstnici sunt sărbătoriți. Am ales să le fim alături și să îi înveselim pentru că ziua de naștere este acel moment în care ei resimt și mai acut singurătatea și lipsurile materiale. Fă-le o bucurie copiilor și vârstnicilor din Centrului Comunitar Generatii. Donează-ți ziua de naștere! 

 

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

6 Donații

Anonymous

50 RON
29 May 2016
La Multi Ani! (si pentru Marius)
22 Mar 2016
Fericirea sta in lucruri simple
22 Mar 2016

Ancuta Popescu

30 RON
Fericirea copiilor este cea mai importanta!
22 Mar 2016

Anonymous

50 RON
15 Mar 2016
Draga noastra, Iti trimitem in dar o donatie pentru copilarie cu gust de ciocolata!
15 Mar 2016
Catalina Popescu Ilie : Fundația Regală Margareta a României
Haideti sa daruim, impreuna, copilarie!