Teodor Mainescu - Fundația Principesa Margareta a României

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
300 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să daruiesti un strop de bucurie celor care au nevoie de ajutor - de aceea, anul asta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unui prichindel.

Aceasta idee a trezit in mine mai mult entuziasm decat multe dintre cadourile primite in ultimii ani, este cadoul pe care mi-l doresc si cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine.

Împreună vom darui o amintire frumoasa unui pui de om!

Mulțumesc anticipat pentru cadou!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Principesa Margareta a României

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a fost infiintata in 1990 de Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei cu sprijinul tatalui sau, Majestatea Sa Regele Mihai I. Fundatia este una din organizatiile neguvernamentale de elita din Romania si contribuie la dezvoltarea societatii civile venind in sprijinul oamenilor de peste 25 de ani.

Centrul Comunitar Generatii

În fiecare luna, micuții de la centrul de zi Generații și voluntarii vârstnici sunt sărbătoriți. Am ales să le fim alături și să îi înveselim pentru că ziua de naștere este acel moment în care ei resimt și mai acut singurătatea și lipsurile materiale. Fă-le o bucurie copiilor și vârstnicilor din Centrului Comunitar Generatii. Donează-ți ziua de naștere! 

 

 

 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!