TABARA GENERATII 2017

Centrul Generatii din Bucuresti vine in intampinarea nevoilor varstnicilor, tinerilor si copiilor, intr-o abordare intergenerationala, unica in Romania. Aducem impreuna persoane apartinand mai multor generatii si cream cadrul in care varstnicii si copiii socializeaza, invata lucruri noi, se ajuta reciproc si primesc sprijin.

Energia tinerilor si experienta varstnicilor fac echipa buna. De aceea, ne propunem ca aceasta tabara sa reprezinte o ocazie deosebita pentru copii si varstnici de a se cunoaste si invata, de a intensifica relatiile interumane, timp de 5 zile, intr-un cadru natural si placut, experimentand, poate pentru prima data, o vacanta de neuitat, placuta, distractiva, plina de surprize si inedit, punand accent pe interactiunea intre generatii si educatie.

Ce trebuie sa faci?

Devin-o Fundraiser si ajuta-ne sa-i trimitem pe toti cei 50 de copii in tabara in Maramures. Costul estimat pentru ca un copil sa poata merge in tabara este de 100 RON pe zi. Termenul limita pentru strangerea fondurilor este 31 iulie. 

Doneaza-ti ziua de nastere!

Daca esti sarbatorit in curand sau nu te deranjeaza un cadou simbolic timpuriu, atunci intra pe pagina proiectului Tabara Generatii 2017 si sustine proiectul donand banii stransi drept cadou pentru ziua ta. Completeaza informatiile si creaza pagina de Fundraiser. Noi vom activa pagina si iti vom fi alaturi la fiecare pas.  

 

O provocare cu motivatie! 

Nu doar ziua de nastere poate fi un prilej de fundraising. Fii creativ! Daca participi la un eveniment sportiv, ai un talent pe care vrei sa-l imparti cu altii, ai o provocare personala sau pur si simplu vrei sa faci bine, spune-ne ideea ta si te putem ajuta sa ii dai o forma. 

Daca crezi in aceasta cauza, ai incredere ca nu iti va fi greu sa iti atingi targetul pe care ti-l propui, chiar daca esti la prima experiența de fundraiser voluntar. La final vei avea o satisfactie de neinlocuit, vei învata lucruri noi si vei vedea ca fundraisingul poate fi chiar distractiv.

[ Show more ]
Supporters:

1

Donations:

0

Raised:

0 RON

Fundraising events

Benefiting:: TABARA GENERATII 2017

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi. 

0 RON

Raised:

0

Supporters:
Donations

Benefiting:: TABARA GENERATII 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

0 RON

Raised:

1

Supporters:
Donations

Fundraising pages