Emanuela Radulescu - Fundația Regală Margareta a României

COPIII, CELE MAI GINGASE, PURE SI DRAGI COMORI ALE UNEI COMUNITATI!

247 RON Donatii stranse
49.4% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe data de 21 Iunie 2015, voi alerga la Crosul Companiilor Bucuresti 2015 pentru a sustine FONDUL SPECIAL PENTRU COPII – patronat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, sa primeasca noi sustinatori si donatori care sa ii ajute sa ofere sprijin unui numar cat mai mare de familii nevoiase cu copii.

Anul trecut am avut sansa sa ne implicam si sa ii ajutam (alaturi de colegii mei si prieteni care au facut donatii consistente) pe cei trei copiii ai familiei Curisoiu (Bianca, Cristi si Ana), astfel incat acestia au putut avea toate cele necesare pentru anul scolar 2014 -2015 si deci sa poata merge la scoala. Implicarea noastra nu s-a oprit aici, astfel ca de Craciun le-am putut oferi un calculator si alimente pentru 3 luni de zile.

Ce vreau sa va spun este de fapt ca punand mana de la mana putem ajuta foarte mult! Cu cateva sute de lei se pot cumpara rechizite pentru 3 scolari, si tot cu cateva sute de lei se pot cumpara alimente care sa asigure hrana minima necesara unei familii de 4 fiinte (in cazul meu, o mama si 3 copilasi) pentru 3 luni.

Imaginati-va cate lucruri frumoase s-ar putea face pentru copiii si tinerii aflati intr-o etapa a vietii in care au nevoie de sprijinul comunitatii, de NOI, cei care putem ajuta, si care putem darui din putinul nostru si pentru EI!

O mica donatie, o mica dovada de iubire pentru cei care au nevoie de ocrotirea noastra!

Multumesc din suflet tuturor celor care m-au sustinut! Multumesc din sufler celor care ma vor sustine in continuare!

Sa fiti binecuvantati!

Si nu uitati: IUBIREA ESTE APA VIETII!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Regală Margareta a României

Înființată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, împreună cu tatăl său, Regele Mihai, Fundația Principesa Margareta a României este astăzi o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. De-a lungul celor 29 de ani de activitate, Fundația a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educației, dezvoltării comunității, societății civile, sănătății și culturii, proiecte ce și-au adus contribuția la reînnoirea spirituală și socială a României.

Fondul Special pentru Copii

În România 1 din 5 copii abandonează școala din cauza sărăciei și a condițiilor precare de trai. Lupta și speranța lor ne motivează și ne dau energia de a sprijini, în fiecare an, peste 1000 de copii să meargă la școală.

Fondul Special pentru Copii oferă ajutor de urgență în special acelor copii care riscă să abandoneze școala din cauza lipsurilor materiale și a problemelor sociale cu care se confruntă familiile lor.

Cu ajutorul oamenilor ca dumneavoastră, oferim ajutor de urgență acelor copii care riscă să abandoneze școala din cauza lipsurilor materiale și a problemelor sociale cu care se confruntă familiile lor.

Vă rugăm să fiți alături de ei. Suma strânsă va fi folosită cu responsabilitate, așa cum ați face-o chiar dumneavoastră. 

 

Crosul Companiilor Bucuresti ~ 2015

Crosul Companiilor este o cursă care se adresează amatorilor de alergare care doresc să alerge în echipă, împreuna cu colegii din companiile in care lucrează. Distanța parcursă: aproximativ

4 Donatii

Paul H

30 RON
19 Jun 2015

anonim anonim

150 RON
19 Jun 2015

anonim anonim

17 RON
18 Jun 2015

Fam. Radulescu

50 RON
17 Jun 2015