Cristina Neacsu - Fundația Regală Margareta a României

Cel mai frumos cadou de ziua mea

250 RON Donatii stranse
25% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Zilele trecute am fost intrebata ce imi doresc de ziua mea.... Nimic, nimic mai mult decat ce am deja. Sunt fericita asa! Am o familie frumoasa (nu perfecta, nici nu imi doresc perfecta), o casa, un job pe care il ador si sanatate.

Dar sunt multi care nu au acest noroc.... 

Te rog doneaza cadoul meu catre cei care au cu adevarat nevoie de el, Fundatia Principesa Margareta se ocupa de impartirea darurilor mele catre cei care au cu adevarat nevoie de ajutor! 
Mie fa-mi cadou un zambet

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Regală Margareta a României

Înființată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, împreună cu tatăl său, Regele Mihai, Fundația Principesa Margareta a României este astăzi o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. De-a lungul celor 29 de ani de activitate, Fundația a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educației, dezvoltării comunității, societății civile, sănătății și culturii, proiecte ce și-au adus contribuția la reînnoirea spirituală și socială a României.

Centrul Comunitar Generatii

În fiecare luna, micuții de la centrul de zi Generații și voluntarii vârstnici sunt sărbătoriți. Am ales să le fim alături și să îi înveselim pentru că ziua de naștere este acel moment în care ei resimt și mai acut singurătatea și lipsurile materiale. Fă-le o bucurie copiilor și vârstnicilor din Centrului Comunitar Generatii. Donează-ți ziua de naștere! 

 

 

 

6 Donatii

Anonymous

50 RON
La multi ani!
17 Aug 2017
17 Aug 2017
La mulți ani draga mea Cristina! Îți doresc sănătate, bucurii și multe împliniri! Te pup. Oana
16 Aug 2017

Anonymous

50 RON
La multi ani, Bubulino! te pupa leoaica :)
10 Aug 2017
01 Aug 2017
01 Aug 2017