Cel mai bun cadou de ziua mea este sansa lor.

 

Cristina Andreea Mihalcea Fundația Regală Margareta a României

66% Complete
330 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt multe motive pentru care este important sa dai mai departe din oricat ai fi primit si tu la randul tau. 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze care rezoneaza puternic cu ceea ce am trait si eu la un moment dat.

Ieri, Maria (11 ani) spunea ca, in opinia ei, educatia este pe primul loc cand vorbim despre succesul in viata. Cred cu tarie ca toti copiii au dreptul sa aiba acces la educatie. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Îți mulțumesc că ești alături de mine.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Înființată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, împreună cu tatăl său, Regele Mihai, Fundația Principesa Margareta a României este astăzi o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. De-a lungul celor 29 de ani de activitate, Fundația a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educației, dezvoltării comunității, societății civile, sănătății și culturii, proiecte ce și-au adus contribuția la reînnoirea spirituală și socială a României.

În România 1 din 5 copii abandonează școala din cauza sărăciei și a condițiilor precare de trai. Lupta și speranța lor ne motivează și ne dau energia de a sprijini, în fiecare an, peste 1000 de copii să meargă la școală.

Fondul Special pentru Copii oferă ajutor de urgență în special acelor copii care riscă să abandoneze școala din cauza lipsurilor materiale și a problemelor sociale cu care se confruntă familiile lor.

Cu ajutorul oamenilor ca dumneavoastră, oferim ajutor de urgență acelor copii care riscă să abandoneze școala din cauza lipsurilor materiale și a problemelor sociale cu care se confruntă familiile lor.

Vă rugăm să fiți alături de ei. Suma strânsă va fi folosită cu responsabilitate, așa cum ați face-o chiar dumneavoastră. 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Anonymous

30 RON
26 Jul 2019
A darui e minunat!Felicitari, dascal drag!
02 Jul 2019

Anonymous

100 RON
Cu totii suntem fericiti cand primim, dar este un sentiment cu totul aparte cand la randul nostru daruim. Pentru o cauza nobila si pentru o profesoara extraordinara.
01 Jul 2019

Anonymous

100 RON
Să fie de folos!
27 Jun 2019
Cristina Andreea Mihalcea : Fundația Regală Margareta a României
Cel mai bun cadou de ziua mea este sansa lor.