Cristina Andreea Mihalcea - Fundația Regală Margareta a României

Cel mai bun cadou de ziua mea este sansa lor.

330 RON Donatii stranse
66% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt multe motive pentru care este important sa dai mai departe din oricat ai fi primit si tu la randul tau. 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze care rezoneaza puternic cu ceea ce am trait si eu la un moment dat.

Ieri, Maria (11 ani) spunea ca, in opinia ei, educatia este pe primul loc cand vorbim despre succesul in viata. Cred cu tarie ca toti copiii au dreptul sa aiba acces la educatie. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Îți mulțumesc că ești alături de mine.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Regală Margareta a României

Înființată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, împreună cu tatăl său, Regele Mihai, Fundația Principesa Margareta a României este astăzi o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. De-a lungul celor 29 de ani de activitate, Fundația a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educației, dezvoltării comunității, societății civile, sănătății și culturii, proiecte ce și-au adus contribuția la reînnoirea spirituală și socială a României.

Fondul Special pentru Copii

În România 1 din 5 copii abandonează școala din cauza sărăciei și a condițiilor precare de trai. Lupta și speranța lor ne motivează și ne dau energia de a sprijini, în fiecare an, peste 1000 de copii să meargă la școală.

Fondul Special pentru Copii oferă ajutor de urgență în special acelor copii care riscă să abandoneze școala din cauza lipsurilor materiale și a problemelor sociale cu care se confruntă familiile lor.

Cu ajutorul oamenilor ca dumneavoastră, oferim ajutor de urgență acelor copii care riscă să abandoneze școala din cauza lipsurilor materiale și a problemelor sociale cu care se confruntă familiile lor.

Vă rugăm să fiți alături de ei. Suma strânsă va fi folosită cu responsabilitate, așa cum ați face-o chiar dumneavoastră. 

 

4 Donatii

Anonymous

30 RON
26 Jul 2019
A darui e minunat!Felicitari, dascal drag!
02 Jul 2019

Anonymous

100 RON
Cu totii suntem fericiti cand primim, dar este un sentiment cu totul aparte cand la randul nostru daruim. Pentru o cauza nobila si pentru o profesoara extraordinara.
01 Jul 2019

Anonymous

100 RON
Să fie de folos!
27 Jun 2019