Sustin un bursier Tinere Talente @Transnow 2020

 

Cristina Pantilie Fundația Regală Margareta a României

6% Complete
60 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Din nou, alerg pentru Tinere Talente 2020, program al fundației Regale Margareta a României. Pe scurt: tineri artiști fără posibilități sunt ajutați să se dezvolte profesional până la faza de angajare în domeniu. Detalii găsiți pe site la ei. Cunoscând bursierii anul trecut am aflat despre programele de calitate la care au participat și se merită efortul meu asociat cauzei și banii voștri. Orice sumă este bine primită și bine investită. Mulțumesc mult și să trăiți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Înființată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, împreună cu tatăl său, Regele Mihai, Fundația Principesa Margareta a României este astăzi o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. De-a lungul celor 29 de ani de activitate, Fundația a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educației, dezvoltării comunității, societății civile, sănătății și culturii, proiecte ce și-au adus contribuția la reînnoirea spirituală și socială a României.

De 11 ani dezvoltăm la nivel național programul Tinere Talente care oferă burse, mentorat și oportunități de promovare pentru tinerii talentați care provin din familii cu venituri reduse și riscă să-și abandoneze cariera artistică din cauza lipsurilor materiale și financiare.

România pierde în fiecare an talente. Tinerii talentați din familii cu venituri mici care urmează, adeseori cu rezultate remarcabile, o instituție de învățământ cu profil artistic, se află în imposibilitatea de a se dezvolta în acest mod și, astfel, nu au șanse reale de afirmare. Este un efort financiar pe care familiile acestora nu și-l pot permite astfel încât copiii lor să-și mențină sau dezvolte nivelul performanței.

 

 

Aleargă pe cea mai frumoasă șosea din lume, pe zăpadă! TranSnow este o competiție sportivă  (zeceton și semimaraton) organizată de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor, HOSPICE Casa Speranței și Fundația Regală Margareta a României, și are drept scop promovarea alergării în aer liber, în orice condiții meteorologice. Aflat la cea de-

 

2 Donații

Anonymous

30 RON
Succes! :*
05 Mar 2020

Daniel

30 RON
Super tare! Tine-o tot asa! :)
24 Feb 2020
Cristina Pantilie : Fundația Regală Margareta a României
Sustin un bursier Tinere Talente @Transnow 2020