Sustin un bursier Tinere Talente @Transnow 2020

 

Alex Fotino Fundația Regală Margareta a României

71% Complete
710 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut, sunt Alex și am 11 ani. Alerg de când am învățat să merg, iar prima mea cursă de 5 kilometri a fost alături de mami și de tati, la 3 ani. Anul acesta m-am înscris la o cursă de 10 km, alături de mami. Voi alerga pentru a doua oară la TranSnow.

Am auzit că oamenii au ajuns pe Everest. Sau pe Lună. Cred că suntem făcuți pentru a ne explora permanent limitele. Voi, adulții, mă întrebați adesea “ce vreau să mă fac când voi fi mare?”. Nu știu răspunsul, dar sunt sigur că îmi voi duce la capăt fiecare vis. Așa cum ar trebui să facă toți copiii de pe această planetă minunată.

Și anul acesta susținem tinerii talentați din programul Fundației Regale Margareta a României. Pentru că visul lor este să ajungă compozitori renumiți sau să cânte pe marile scene internaționale ori să aibă expoziții în toate colțurile lumii. Sunt tineri valoroși, care provin, însă, din familii modeste, care nu își permit financiar să-i susțină în dezvoltarea profesională. Fără sprijinul Fundației și al nostru, riscă să-și abandoneze cariera muzicală și pasiunea. 

Prin intermediul acestui program, ei vor avea oportunitatea să se dezvolte atât pe plan artistic cât și personal. Performanța, indiferent de domeniu, înseamnă multă muncă, efort susținut și talent. Dar, cel mai mult, înseamnă dăruire. Să le oferim șansa să reprezinte cu succes România pe scena artistică a lumii.

Anul acesta dăruim timp și resurse unor tineri minunați. Și vă rog și pe voi să ne susțineți și să îi susțineți, făcând o donație pe pagina noastră. Vă vom mulțumi, ca în fiecare an, din suflet, știind că am schimbat destinul unui tânăr pentru care această donație face diferența între a abandona sau a-și îndeplini visul. 

 

Îți mulțumim!

Alex și Oana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Înființată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, împreună cu tatăl său, Regele Mihai, Fundația Principesa Margareta a României este astăzi o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. De-a lungul celor 29 de ani de activitate, Fundația a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educației, dezvoltării comunității, societății civile, sănătății și culturii, proiecte ce și-au adus contribuția la reînnoirea spirituală și socială a României.

De 11 ani dezvoltăm la nivel național programul Tinere Talente care oferă burse, mentorat și oportunități de promovare pentru tinerii talentați care provin din familii cu venituri reduse și riscă să-și abandoneze cariera artistică din cauza lipsurilor materiale și financiare.

România pierde în fiecare an talente. Tinerii talentați din familii cu venituri mici care urmează, adeseori cu rezultate remarcabile, o instituție de învățământ cu profil artistic, se află în imposibilitatea de a se dezvolta în acest mod și, astfel, nu au șanse reale de afirmare. Este un efort financiar pe care familiile acestora nu și-l pot permite astfel încât copiii lor să-și mențină sau dezvolte nivelul performanței.

 

 

Aleargă pe cea mai frumoasă șosea din lume, pe zăpadă! TranSnow este o competiție sportivă  (zeceton și semimaraton) organizată de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor, HOSPICE Casa Speranței și Fundația Regală Margareta a României, și are drept scop promovarea alergării în aer liber, în orice condiții meteorologice. Aflat la cea de-

 

4 Donații

Bravo Alex!!!
09 Mar 2020

Mihaela Grosu

30 RON
Mult succes!
09 Mar 2020

Anonymous

30 RON
09 Mar 2020
Autodonatie, pentru un start bun :)
09 Mar 2020
Alex Fotino : Fundația Regală Margareta a României
Sustin un bursier Tinere Talente @Transnow 2020