Particip la Maratonul Olteniei ~ 2020 pentru o cauza draga mie

 

Bogdan Berneaga FundaÈ›ia Regală Margareta a României

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Înființată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, împreună cu tatăl său, Regele Mihai, Fundația Principesa Margareta a României este astăzi o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. De-a lungul celor 29 de ani de activitate, Fundația a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educației, dezvoltării comunității, societății civile, sănătății și culturii, proiecte ce și-au adus contribuția la reînnoirea spirituală și socială a României.

SUSÅ¢IN PROIECTUL

Telefonul Vârstnicului

AVEM O DRAGOSTE DE DAT PENTRU CEI CARE NE-AU CONSTRUIT VIITORUL!  

În fiecare zi, răspundem cu suflet vârstnicilor din România, la Telefonul Vârstnicului – prima linie telefonică gratuită dedicată lor. Dincolo de ALO, o voce caldă și înțelegătoare oferă un răspuns și o vorbă bună persoanelor în vârstă, care au nevoie de o informație practică, un sprijin urgent sau, pur și simplu, vor să stea de vorbă cu cineva care îi ascultă. La numărul de telefon 0800 460 001, persoanele vârstnice primesc sfaturi și sunt îndrumate de operatorii specializați în asistență socială ai Fundației Regale Margareta a României pentru a rezolva probleme adresate.  

Răspundem cu suflet vârstnicilor din România @ Maratonul Olteniei 2020 Sunt 3,7 milioane de vârstnici în România, iar mulÈ›i  dintre ei trăiesc singuri, afectaÈ›i de singurătate, imobilitate fizică, boli cornice, lipsuri materiale ori sunt foarte bătrâni. Seniorii care înfruntă situaÈ›ii dificile de viață È™i nu mai au pe nimeni care să-i ajute, au nevoie de sprijinul comunităÈ

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Bogdan Berneaga : FundaÈ›ia Regală Margareta a României
Particip la Maratonul Olteniei ~ 2020 pentru o cauza draga mie