De ziua mea, alături de ei, pentru o bătrânețe mai ușoară!

 

Diana Tocitu Fundația Regală Margareta a României

85% Complete
850 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cu toții păstrăm în minte și în suflet imaginea caldă a bunicilor noștri și mare parte din ceea ce suntem se datorează lor. Totodată, știm că bătrânețea vine, de cele mai multe ori, cu suferință, însingurare, neputință și stă în puterea noastră să-i ajutăm! În amintirea bunicilor mei, anul acesta vreau să-mi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. În amintirea sau în cinstea propriilor tăi bunici sau părinți!

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Înființată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, împreună cu tatăl său, Regele Mihai, Fundația Principesa Margareta a României este astăzi o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. De-a lungul celor 29 de ani de activitate, Fundația a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educației, dezvoltării comunității, societății civile, sănătății și culturii, proiecte ce și-au adus contribuția la reînnoirea spirituală și socială a României.

Fondul pentru Vârstnici este un fond de urgență creat pentru a deservi nevoile actuale ale vârstnicilor din România și gestionarea izolării sociale determinată de coronavirus. Acest fond susține nevoile vârstnicilor din orice zonă a țării, în special pe cei afectați de singurătate, imobilitate fizică sau de sărăcie.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

23 May 2021

Anonymous

100 RON
La multi ani, Dienuta! ! Sa fii mereu sanatoasa, iubita si de folos,asa cum te stim ! Gand de frumoasa aducere aminte minunatilor tai bunici.
22 May 2021

Anonymous

150 RON
Doamne ajuta-i pe bătrâni sa aiba zile liniștite și senine !
21 May 2021
La mulţi ani minunaţi, dragă Diana! Să te ţină Dumnezeu sănătoasă şi entuziastă şi cu dragoste de oameni, aşa cum te ştiu, gata mereu să faci bine şi să luminezi în jur cu voioşia ta! Te îmbrăţişez cu drag!
18 May 2021

Florica Mariana Herta

150 RON
18 May 2021
Diana Tocitu : Fundația Regală Margareta a României
De ziua mea, alături de ei, pentru o bătrânețe mai ușoară!