De ziua mea, cel mai frumos cadou...

 

Toader Păun Fundația Regală Margareta a României

80% Complete
800 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De ziua mea, cel mai frumos cadou pe care mi-l puteţi oferi este să mă ajutaţi să oferim împreună multe zâmbete şi o petrecere autentică în care să îndeplinim dorinţele din Centrul Generatii din Bucureşti, unde se întâlnesc persoane aparţinând mai multor generaţii . Vârstnicii, tinerii şi copiii socializează, învaţă lucruri noi, se ajută reciproc şi primesc sprijin din partea Fundaţiei Principesa Margareta a României. 

Când eram copil şi „golan” dus de părinţi în Piaţa Universităţii, am avut ocazia să fiu luat în braţe de Regele Mihai I, ceea ce mi-a creat atunci o imagine specială despre Casa Regală a României şi respectul pe care aceasta îl oferă oamenilor. În acelaşi timp, ştiu că sprijinul simbolic pe care vă invit să-l oferim împreună va fi folosit înţelept de oamenii Alteţei Sale Regale în cadrul programelor Fundaţiei Principesa Margareta a României.

Mă folosesc de ziua mea pentru a vă ruga ca orice dar, oricât de mic, să îl direcţionaţi spre această cauză.

Mulţumesc! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Înființată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, împreună cu tatăl său, Regele Mihai, Fundația Principesa Margareta a României este astăzi o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. De-a lungul celor 29 de ani de activitate, Fundația a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educației, dezvoltării comunității, societății civile, sănătății și culturii, proiecte ce și-au adus contribuția la reînnoirea spirituală și socială a României.

În fiecare luna, micuții de la centrul de zi Generații și voluntarii vârstnici sunt sărbătoriți. Am ales să le fim alături și să îi înveselim pentru că ziua de naștere este acel moment în care ei resimt și mai acut singurătatea și lipsurile materiale. Fă-le o bucurie copiilor și vârstnicilor din Centrului Comunitar Generatii. Donează-ți ziua de naștere! 

 

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

6 Donații

Cu drag, mereu
10 Mar 2016
la multi multi ani. si felicitari pentru idee
08 Mar 2016
08 Mar 2016
08 Mar 2016
La multi ani!
08 Mar 2016
07 Mar 2016
Toader Păun : Fundația Regală Margareta a României
De ziua mea, cel mai frumos cadou...