Fundația Regală Margareta a României

Fundația Regală Margareta a României

Investim în viitorul artistic al României

Status: Fundraising

De 11 ani dezvoltăm la nivel național programul Tinere Talente care oferă burse, mentorat și oportunități de promovare pentru tinerii talentați care provin din familii cu venituri reduse și riscă să-și abandoneze cariera artistică din cauza lipsurilor materiale și financiare.

România pierde în fiecare an talente. Tinerii talentați din familii cu venituri mici care urmează, adeseori cu rezultate remarcabile, o instituție de învățământ cu profil artistic, se află în imposibilitatea de a se dezvolta în acest mod și, astfel, nu au șanse reale de afirmare. Este un efort financiar pe care familiile acestora nu și-l pot permite astfel încât copiii lor să-și mențină sau dezvolte nivelul performanței.

 

 

[ Show more ]

3,035 RON

Sumă:

1

Galantomi:

25

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Alergăm la Transnow pentru a susține 30 de tineri talentați cu burse. Prin intermediul acestui program, ei vor avea oportunitatea să se dezvolte atât pe plan artistic cât și personal. Performanța, indiferent de domeniu, înseamnă multă muncă, efort susținut și talent. Dar, cel mai mult, înseamnă dăruire. Să le oferim șansa să reprezinte cu succes România pe scena artistică a lumii.

Din dragoste pentru România, susținem și promovăm tinerii artiști cu posibilități financiare reduse să-și atingă potențialul în domeniul muzicii și artelor vizuale. Timp de un an, aceștia participă la masterclass-uri și mentorate de profil, merg în tabăra de creație, se pregătesc și participă la concerte și expoziții organizate în cadrul programului pentru promovarea talentului lor. În total, programul oferă peste 5.000 de ore de învățare și dezvoltare pentru cei 30 de bursieri.

Și tu poți susține un tânăr talentat să-și atingă potențialul!