Investim în viitorul artistic al României

Alergăm la Transnow pentru a susține 30 de tineri talentați cu burse. Prin intermediul acestui program, ei vor avea oportunitatea să se dezvolte atât pe plan artistic cât și personal. Performanța, indiferent de domeniu, înseamnă multă muncă, efort susținut și talent. Dar, cel mai mult, înseamnă dăruire. Să le oferim șansa să reprezinte cu succes România pe scena artistică a lumii.

Din dragoste pentru România, susținem și promovăm tinerii artiști cu posibilități financiare reduse să-și atingă potențialul în domeniul muzicii și artelor vizuale. Timp de un an, aceștia participă la masterclass-uri și mentorate de profil, merg în tabăra de creație, se pregătesc și participă la concerte și expoziții organizate în cadrul programului pentru promovarea talentului lor. În total, programul oferă peste 5.000 de ore de învățare și dezvoltare pentru cei 30 de bursieri.

Și tu poți susține un tânăr talentat să-și atingă potențialul!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

6

Suma:

595 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Investim în viitorul artistic al României

TranSnow este o competiție sportivă  (zeceton și semimaraton) organizată de Asociația Coaching în Alergare, în parteneriat cu Asociația Pădurea Copiilor, HOSPICE Casa Speranței și Fundația Regală Margareta a României, și are drept scop promovarea alergării în aer liber, în orice condiții meteorologice.

595 RON

Suma:

2

Galantomi:
6 Donatii

Pagini fundraising

Sustin un bursier Tinere Talente @Transnow 2020

Din nou, alerg pentru Tinere Talente 2020, program al fundației Regale Margareta a României. Pe scurt: tineri artiști fără posibilități sunt aj

1,000 RON Target
30 RON Suma
1 Donatii
3% Complete

Sustin un bursier Tinere Talente @Transnow 2020

Alerg si anul acesta pentru a sustine un bursier Tinere Talente.  Stiu ca acest program reprezinta, pentru multi tineri, un boost de incredere in

1,000 RON Target
565 RON Suma
5 Donatii
56.5% Complete