Fondul pentru Vârstnici

Fondul pentru Vârstnici a fost creat pentru a susține pe perioada pandemiei vârstnici din orice zonă a țării, în special cazurile cele mai grave, pe cei afectați de singurătate, imobilitate fizică sau de sărăcie. Sunt multe moduri în care pot fi sprijiniţi în această perioadă: ajutor material, îngrijire la domiciliu, procurarea de alimente şi medicamente, cumpărături livrate acasă, sprijin emoţional, alinarea temerilor şi a singurătăţii.

Răspundem nevoilor lor şi le suntem aproape, printr-o reţea de servicii sociale activă acum în comunităţi. Sprijinim cu cele necesare vârstnici din București, Brăila, Constanța, Bacău, Cluj Napoca, Brașov, Războieni (Alba), Reghin (Mureș), Nicorești (Galați), prin ong-urile noastre partenere.

Prin intermediul Telefonului Vârstnicului, o linie de ajutor operată de Fundația Regală Margareta a României, operatori specializați în asistență socială și psihologi răspund cu suflet în fiecare zi, identificând problemele vârstnicilor și resursele disponibile pentru ei în comunitate.

O echipă de psihologi oferă zilnic consiliere și sprijin emoțional, iar voluntari pregătiți de Fundație oferă alinare vârstnicilor afectați de singurătate, care au nevoie de un interlocutor, creând relații telefonice cu aceștia prin apelarea lor săptămânală.

Pentru cei care înfruntă fără ajutor situații dificile de viață, este nevoie însă de ajutor susținut și constant, precum și de serviciile îngrijitorilor la domiciliu sau alte tipuri de sprijin practic.

Vă mulțumim pentru susținere!

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

12

Suma:

1,155 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Fondul pentru Vârstnici

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

1,155 RON

Suma:

2

Galantomi:
12 Donatii

Pagini fundraising

Cadou de ziua mea pentru

Vârstnici care nu se pot deplasa ori se deplasează cu greutate, vârstnici care au rămas singuri, vârstnici care au atins limita de jos a sărăci

500 RON Target
700 RON Suma
8 Donatii
100% Complete

Cel mai frumos cadou este acela cand daruiesti. Cred foarte mult in Bine, si daca vrei sa imi fii alaturi astazi, 19 Mai, poti sa ajuti si tu pentru Fondul de Urgenta pentru Varstnici. Datorita lor, noi suntem aici.

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,000 RON Target
455 RON Suma
4 Donatii
45.5% Complete