Alege sa daruiesti pentru o cauza in care crezi

 

Doina Nistor Fundația Regală Margareta a României

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni, anul acesta am ales să-mi donez ziua de naștere pentru o cauză frumoasă în care cred - Proiectul „Fondul pentru Vârstnici”.

Cu toții avem părinți, bunici sau măcar o cunoștință în vârstă, singură și fără posibilitatea de a-și cumpăra medicamente sau mâncare. Pentru noi, ei sunt cei care ne-au crescut și ne-au construit viitorul. 

Fii alături de mine și donează orice sumă pentru ei, pentru că doar împreună le putem oferi un trai mai decent!

Vă mulțumesc pentru cadou! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Înființată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, împreună cu tatăl său, Regele Mihai, Fundația Principesa Margareta a României este astăzi o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. De-a lungul celor 29 de ani de activitate, Fundația a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educației, dezvoltării comunității, societății civile, sănătății și culturii, proiecte ce și-au adus contribuția la reînnoirea spirituală și socială a României.

Fondul pentru Vârstnici este un fond de urgență creat pentru a deservi nevoile actuale ale vârstnicilor din România și gestionarea izolării sociale determinată de coronavirus. Acest fond susține nevoile vârstnicilor din orice zonă a țării, în special pe cei afectați de singurătate, imobilitate fizică sau de sărăcie.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Doina Nistor : Fundația Regală Margareta a României
Alege sa daruiesti pentru o cauza in care crezi